Butterfly Effect

Butterfly Effect verhuurt tiny houses aan vrijwilligers op zorglocaties zodat mensen met én zonder beperking dichter bij elkaar wonen. Kleine woningen met een grote impact dus.

Mensen met een beperking wonen vaak op mooie maar afgelegen zorglocaties. Daar zijn ze afhankelijk van zorgprofessionals voor de invulling van hun sociale leven. Tegelijkertijd bestaat er op veel plekken woningnood, wint kleiner wonen aan terrein en heeft men behoefte aan meer zingeving. Butterfly Effect creëert met haar Tiny Houses gelijkwaardigheid tussen vrijwilligers en bewoners en tussen mensen met én mensen zonder een beperking.

“Soms staan bewoners bij vrijwilligster Ingrid op de stoep. Iets lenen, haar pad sneeuwvrij maken of even bijkletsen.”

Butterfly Effect verzorgt de werving, selectie en matching van vrijwilligers/huurders, maar ook de financiering en het beheer van de huisjes. Daardoor kunnen zorgorganisaties zich richten op hun kerntaak: het leveren van de best mogelijke zorg. De gemakkelijke schaalbaarheid maakt het concept op veel plaatsen inzetbaar.

Stijn van Kreij en Marcel van Nistelrooij

IGNITE

Oprichters Stijn van Kreij & Marcel van Nistelrooij over het programma van IGNITE; “Het trainingstraject heeft ons enorm snel laten leren wat werkt, waar we op moeten letten en hoe we ons bedrijf moeten inrichten. We hebben via het netwerk van onze coach snel met veel mensen kunnen spreken.”

www.butterflyeffect.nl

Zet echte sociale verandering in gang!

Met ons intensieve trainingstraject en een geldbedrag van € 100.000.

Meer info