Elliz in Company

Een sociaal naaiatelier waar iedereen welkom is en zij als vrijwilliger samen werken aan bijzondere textiele producten.

 Zo maken zij herinneringsdekens en –knuffels voor volwassenen en kinderen die iemand missen. En dat doen ze met mensen uit alle hoeken van de samenleving.

Kom je bij Elliz in Company dan zie je waar zij voor staat: warmte en aandacht voor iedereen. Hier werken ze met aandacht, geduld en doelgerichtheid samen. Allemaal om mensen eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt. 

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen last hebben van een gebrek aan eigenwaarde. Oprichtster Elze Frie ziet dat er hier nog te weinig aandacht voor is. Een belangrijk gevolg is bijvoorbeeld dat het voor hen lastig is om stappen te zetten richting een positieve plek in de maatschappij of arbeidsmarkt. Daarom werkt zij met haar Company vooral aan die eigenwaarde.

Elliz in Company geeft mensen een kans mee te doen. Door het leren werken aan betekenisvolle textiele producten en haar unieke werkwijze geeft de Company mensen weer het gevoel mee te tellen.

www.ellizincompany.nl

Elliz in Company, naaiatelier
Elliz in Company, naaiatelier
Elliz in Company, herinneringsknuffel
Elliz in Company, oprichtster Elze Frie