Ictoria

Ictoria

Digitale ontwerpen door talentvolle mensen.

Ictoria is een digitaal creatief bureau dat de zelfredzaamheid van haar medewerkers vergroot en de afstand tot de arbeidsmarkt verkleint.

Ictoria

Ictoria werkt met een kleurrijk team waar iedereen met een aanleg voor multimedia of online zichtbaarheid welkom is. Oprichters Nadia en Herbert van den Heuvel benadrukken dat uitdagingen hier geen obstakels zijn maar uitgangspunten van waaruit medewerkers nog flexibeler leren samenwerken. Wanneer je allemaal bijzonder bent is iedereen namelijk hetzelfde. En zo zou het buiten de deuren van Ictoria ook moeten zijn. Door de diversiteit in het team en het begrip voor elkaar ontstaat een veilige sfeer waar medewerkers gemakkelijker uitblinken.

ictoria

Medewerker Kim: “Ik heb artrose en PTSS. Bij mijn oude werkgever werd ik overvraagd. Ik heb vaak meegemaakt dat mijn beperkingen niet serieus genomen werden. Hier heeft iedereen ‘iets’ en ben ik een volwaardig onderdeel van het team. Toen ik hier kwam was ik erg depressief en dacht ik; ‘kom maar weer met de volgende instantie’. Er ging een wereld voor mij open, ik voel mij weer meetellen en nuttig voor de maatschappij. Voor het eerst vind ik het heerlijk om naar mijn werk te gaan.”

Of je nu komt voor een ontwerp van drukwerk, een goed lopende website of een professionele video, het team van Ictoria staat voor je klaar.

De komende periode onderzoekt Ictoria hoe zij haar opdrachtenportefeuille kan uitbreiden terwijl de verschillende leden van het team zich verder specialiseren in hun vakgebied.

Ictoria