Refugee Team

Na een spannende finale is het Refugee Team uitgeroepen tot winnaar van de IGNITE Award 2018! De jury sprak met lof over het gedetailleerde businessplan en de sterke pitch van Martijn.

In januari van 2018 richtte Martijn Berghman en Tim van Dooren vanuit More2Win samen officieel het Refugee Team op met één doel: vluchtelingen sneller en beter laten integreren. Dit doen zij door hen via vrijwilligerswerk bij evenementen naar werk te begeleiden. Inmiddels werkt het Refugee Team met meer dan 200 deelnemers per jaar bij meer dan 30 evenementen.

Dankzij het traject van Refugee Team doen vluchtelingen werkervaring op, komen zij in contact met nieuwe mensen en kunnen zij de Nederlandse taal oefenen. En het gaat goed met Refugee Team want de evenementen aantallen blijven groeien. Dat is mooi want uit impactonderzoek is gebleken dat het werken als vrijwilliger bij evenementen een grote impact op de doelgroep heeft.

“Meer dan 90% van onze teamleden is 10 maanden na plaatsing nog steeds aan het werk.”
Refugee Team

IGNITE

“Als ondernemer is het soms lastig niet alleen ín maar ook áán je bedrijf te werken. Het trainingstraject van IGNITE dwong ons hier tijd voor vrij te maken. We hebben de dagelijkse gang van zaken zo aangepast dat hier ruimte voor vrij kwam en dat is sindsdien niet veranderd!”

www.refugeeteam.nl

Zet echte sociale verandering in gang!

Met ons intensieve trainingstraject en een geldbedrag van € 100.000.

Meer informatie