Hall of Fame

De IGNITE Award wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Bekijk hieronder de sfeerimpressies van de verschillende edities en zie welk netwerk van coaches, juryleden en sociaal ondernemers zich aan IGNITE heeft verbonden.

IGNITE Award 2018

Wat was het een ongelofelijk spannende dag. 7 november pitchten zes ambitieuze en gedreven social startups tijdens de finale van de IGNITE Award hun businessplannen. Het was inspirerend om deze club van intrinsiek bewogen en bevlogen personen hun verhaal te horen doen op het podium. De juryvoorzitter prees alle deelnemers: “Niet eerder was de uitvoering van zo’n hoog niveau als tijdens deze vierde editie van de IGNITE Award.”

Bekijk editie

IGNITE Award 2017

Juryvoorzitter Marieke van Loon vond het geweldig om de zes prachtige voorbeelden van sociaal ondernemen te zien tijdens de editie 2017. Stuk voor stuk betrokken ondernemers, met mooie oplossingen voor maatschappelijke problemen. Zij hoopt dat mede dankzij de IGNITE Award de finalisten een voorbeeldfunctie voor andere sociaal ondernemers gaan zijn.

Bekijk editie

IGNITE Award 2016

Tijdens de IGNITE award finale op 6/10 pitchten zes social startups hun plannen voor een kundige jury en investeerderspubliek. Bijzonder dit jaar was de Brabantse collegialiteit onder de finalisten: een gedeelde drijfveer om elkaar echt te helpen. Een mentaliteit die perfect past bij de IGNITE Award. Om een winnaar te bepalen, keek de jury vooral naar de combinatie van sociale impact en financiële haalbaarheid. Ook maakten zij een inschatting van de potentie van de onderneming. De Zorgoppas en Buurtpost werden tot winnaars verkozen.

Bekijk editie

IGNITE Award 2015

De eerste editie van de IGNITE Award ontving bijna 70 inzendingen van startende sociaal ondernemers uit de regio Arnhem Nijmegen. Na een intensief trainingstraject, pitchten zes finalisten hun business voor de jury die voorgezeten werd door Willemijn Verloop, medeoprichter van o.a. Social Enterprise NL. Mevrouw Spijker uit Arnhem werd beloond met de eerste prijs. De tweede prijs was voor Stadsboom uit Nijmegen.

Bekijk editie

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen, op de hoogte blijven en de laatste updates ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Of volg ons op