Breakout Bandits

Games als verbindende factor

Wouter van der Zeijden en Esther van der Zeijden-Jansen zijn de oprichters van Breakout Bandits. Samen hebben zij een achtergrond in jongerenwerk en zijn zij verantwoordelijk voor de begeleiding van de medewerkers die binnen Breakout Bandits aan het re-integreren zijn, op adem komen of op zoek zijn naar hoe zij hun passie kunnen aanspreken na een moeilijke periode. 

Het duo wil met hun games én hun onderneming de wereld een mooiere plek maken. Ze bedenken, ontwikkelen en organiseren games en adventures die mensen prikkelen, verbinden en verwonderen. Momenteel zijn er drie medewerkers die met plezier bij hen werken en zelf games maken. Het hebben van een vast werkritme en onderdeel zijn van een team helpt hen.

Breakout Bandits heeft een passie voor de mensen die wel willen, maar waarbij het net niet altijd even goed lukt. De mensen die op jonge leeftijd een tik van het leven hebben gekregen en nu vastlopen. Zij bieden deze jongeren een werkplek, persoonlijke aandacht en huiselijke omgeving om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden aan hun toekomst te werken. 

Het doel is om nog veel meer mensen te helpen. Dit wil Breakout Bandits doen door gespecialiseerde werknemers aan te nemen die kunnen helpen bij het bieden van complexe zorg. In de toekomst moeten jongeren en jongvolwassen hun eigen games kunnen bedenken, programmeren, vermarkten en verkopen onder het label en op het platform van Breakout Bandits. IGNITE Award helpt hen met het versterken van het businessplan, waaronder het financiële construct om zo uiteindelijk nog meer plaats te kunnen maken voor jongeren en jongvolwassenen. Zo krijgt iedereen de kans om écht tot bloei te komen. 

Q.Fotografie(31van110)