Tworby

Tworby maakt van iedere fiets een driewieler zodat mensen langer op hun eigen fiets kunnen blijven fietsen.

Stem nu!

De Tworby stelt mensen in staat om hun eigen fiets tot driewieler om te bouwen. Zo kunnen zij langer blijven fietsen met hun eigen fiets. Hiermee behouden zij hun autonomie en vrijheid. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen wordt de fiets vakkundig en snel omgebouwd tot een driewieler.

Fietsen is een populaire hobby voor 65+’ers maar het is niet zonder gevaren. Deze doelgroep heeft drie keer meer kans om een ongeluk te krijgen. Bij 75+’ers is die kans twaalf keer zo groot. Wanneer mensen gevallen zijn kunnen of durven ze vaak niet meer te fietsen. Lopen lukt voor deze doelgroep in veel gevallen slechts op korte afstanden en autorijden is vaak ook geen optie.

Reguliere driewielers zijn erg kostbaar en daardoor lang niet voor iedereen een reƫle oplossing. Veel mensen stoppen daarom met fietsen en leveren een groot deel van hun zelfstandigheid en bewegingsvrijheid in.

Bob van den Berg wil er met Tworby voor zorgen dat mensen langer en veiliger mobiel blijven met behoud van hun eigen fiets.

Tworby
Tworby