Woodwerkers

Woodwerkers maakt houten schuttingen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stem nu!

Voor oprichter Anne Beking is het van belang dat haar medewerkers een veilige plek hebben. Soms loopt het leven niet zoals je had gedacht en ben je (tijdelijk) niet bij machte je situatie te veranderen. Anne heeft van dichtbij gezien wat de invloed van die onmacht kan zijn op iemands leven; “uiteindelijk wil iedereen werken maar dan moet er wel een basis zijn van waaruit dat kan.”

Instanties hebben niet altijd de tijd om uitvoerig te kijken wat er speelt en adviseren vaak om te gaan solliciteren maar dat is niet altijd de oplossing. Soms speelt er meer waardoor het iemand niet lukt invulling te geven aan zijn of haar leven.

Daarom krijgen mensen bij Woodwerkers de tijd om in een veilige omgeving aan de slag te gaan. In de werkplaats dragen ervaren timmermannen als leermeester het ambacht over aan hun leerlingen.

Vrijwel iedere jongere die hier aan de slag wil is welkom mits deze in het team past. “De jongeren hier kunnen soms ongeïnteresseerd en brutaal overkomen maar daar zit altijd iets achter. We nemen de tijd daar naar te kijken zodat we kunnen ondersteunen waar nodig.”

Woodwerkers
Woodwerkers
Woodwerkers