Netwerkevents

IGNITE inspiratiesessies brengen sociaal ondernemers en geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap bij elkaar om kennis te vergroten en netwerken te delen. Tijdens deze events brengen we sociaal ondernemerschap verder voor het voetlicht, bespreken we recente ontwikkelingen in de sector en zijn er workshops om sociale ondernemingen verder te helpen.

Verdiepingsessie ism Provincie Brabant & Social Enterprise NL
– voor sociaal ondernemers in Noord-Brabant –

maandag 11 december 2017, 18.00 – 21.30 uur
locatie: De Weijer, De Raetsingel 1, Boxmeer

Ben jij die sociale vernieuwer, die creatieve denker en doener, die sociaal ondernemer of initiatiefnemer die zowel waarde toekent aan maatschappelijk rendement als aan financiële resultaten? Kom dan naar deze impactvolle werksessie. 

Op deze avond hoor je alles over de resultaten en aanbevelingen van de inventarisatie rondom de Brabantse Betekeniseconomie én de vervolgstappen. Ook volg je als sociaal ondernemer en initiatiefnemer workshops over marketing, opschaling, inkoop, impactmeting en financiering. Iedere workshop is erop gericht te helpen bij concrete vraagstukken die het sociaal en betekenisvol ondernemerschap met zich meebrengen.

Programma
18.00 uur: Inloop met soep & sandwiches
18.30 uur: Plenaire presentatie – Betekeniseconomie Brabant, uitkomsten, aanbevelingen
19.00 uur: Start workshops

  • Vind de juiste financiering – Stefan Panhuijsen, Social Enterprise NL
  • Identiteitsmarketing, hoe doe je dat? – Kaj Morel, De Zaak van Betekenis
  • Impact meten & de Sustainable Development Goals – Robert Zwiers, Avance Impact
  • Opschaling van betekenisvolle ondernemingen – Kees Klomp, Karmanomics
  • Innovatieve verdienmodellen – PwC

20.30 uur: Borrel
21.30 uur: Einde

Kom ook en doe mee!
Aanmelden is gratis en kan via dit aanmeldformulier. Na aanmelding rekenen we op je komst.

————————————————————————————————————–

In mei en juni organiseerden we twee IGNITE inspiratiesessies. We trapten officieel de campagneperiode van de IGNITE Award 2017 af en spraken met sociaal ondernemers in Den Bosch en in Arnhem over de nieuwe Code Sociale Ondernemingen. Oud-finalist Hostel Hoteldebotel deelden hun ondernemersreis sinds hun deelname aan IGNITE 2015. Raphael Nouwen van Triodos Bank Nederland benadrukte het belang van verankeren van je sociale missie en transparant zijn over waar je als sociaal ondernemer voor staat.

Bedankt iedereen voor jullie bijdrage, interesse en bereidheid om kennis te delen. In het najaar organiseren we opnieuw twee bijeenkomsten. Het programma, de data en locatie van deze inspiratiesessies worden tzt bekend gemaakt.

Inspiratiesessie sociaal ondernemen Den Bosch

30 mei: Werkwarenhuis Den Bosch

Netwerkevent sociaal ondernemen

27 juni: Showroom Arnhem