Netwerkevents

IGNITE inspiratiesessies brengen sociaal ondernemers en geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap bij elkaar om kennis te vergroten en netwerken te delen. Tijdens deze events brengen we sociaal ondernemerschap verder voor het voetlicht, bespreken we recente ontwikkelingen in de sector en zijn er workshops om sociale ondernemingen verder te helpen. 


In mei en juni organiseerden we twee netwerkbijeenkomsten. We trapten niet alleen officieel de campagneperiode van de IGNITE Award 2017 af, ook spraken we met sociaal ondernemers in Den Bosch en in Arnhem over de nieuwe Code Sociaal Ondernemen. Oud-finalist Hostel Hoteldebotel deelden hun ondernemersreis sinds hun deelname aan IGNITE 2015. Raphael Nouwen van Triodos Bank Nederland benadrukte het belang van verankeren van je sociale missie en transparant zijn over waar je als sociaal ondernemer voor staat.

Bedankt iedereen voor jullie bijdrage, interesse en bereidheid om kennis te delen. In het najaar organiseren we opnieuw twee bijeenkomsten. Het programma, de data en locatie van deze inspiratiesessies worden tzt bekend gemaakt.

Inspiratiesessie sociaal ondernemen Den Bosch

30 mei: Werkwarenhuis Den Bosch

Netwerkevent sociaal ondernemen

27 juni: Showroom Arnhem