Netwerkevents

IGNITE inspiratiesessies brengen sociaal ondernemers en geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap bij elkaar om kennis te vergroten en netwerken te delen. Tijdens deze events brengen we sociaal ondernemerschap verder voor het voetlicht, bespreken we recente ontwikkelingen in de sector en zijn er workshops om sociale ondernemingen verder te helpen.

SEO workshop: scoor hoog in Google
– verdiepingsessie voor sociaal ondernemers in Gelderland-

Wanneer: dinsdag 24 april 2018, 19.00 – 22.00 uur
Waar: Coehoorn Centraal,  Coehoornstraat 17 Arnhem

Juist ook voor sociaal ondernemers heeft het internet de laatste jaren een steeds belangrijkere rol gekregen om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Zoekmachine Google is daarbij bepalend voor jouw online vindbaarheid. Maar hoe zorg je er nu voor met beperkte marketing budgetten, je klanten je toch online weten te vinden? SEO komt dan om de hoek kijken, dat staat voor ‘Search Engine Optimization‘, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’.

Tijdens deze IGNITE verdiepingssessie helpen je op weg om jouw sociale onderneming sterker te positioneren in de (digitale) markt. Heiko Hartsuijker -internet marketeer van de Social Media Dokters- geeft je in 29 praktische stappen een plan om jouw (startende) sociale onderneming in 2018 nog zichtbaarder te maken en sterk te positioneren bij jouw klanten. Kost dit niet veel extra geld? Werkt SEO nog wel? Heiko leert je de tips en tricks en laat je zien hoe Google precies werkt en denkt vooral met je mee hoe jij hier gebruik van kan (blijven) maken. Je gaat naar huis met een praktisch plan waarmee je direct aan de slag kan om jouw sociale onderneming online beter weg te zetten.

Geïnteresseerd?
Sociaal ondernemer in Gelderland? Meld je vóór dinsdag 17 april aan via leoni@igniteaward.nl. Er zijn geen deelnamekosten, maar er zijn in totaal slechts 20 beschikbare plaatsen te vergeven. Geef daarom bij je aanmelding aan binnen welke sociale onderneming je werkzaam bent, wat je functie is en waar deze gevestigd is. Je hoort daarna of je aan deze workshop deel kunt nemen, middels een bevestigingsmailtje van onze kant.