Het IGNITE team

Het IGNITE trainingsprogramma helpt sociaal ondernemers het maximale uit zichzelf, hun team en de onderneming te halen, met als doel impact te maximaliseren. Ieder jaar verbinden we daarom een uitstekend team van zeer ervaren coaches en trainers aan onze finalisten. De jury beoordeelt het eindresultaat en bestaat uit succesvol ondernemers en experts op het gebied van sociaal ondernemerschap en (impact) investeren.

 

Team

Leoni Delsink, projectmanager

"Kansen zien en die benutten, dat geeft energie. Ik draag er graag aan bij sociaal ondernemers mogelijkheden te bieden hun ambities waar te maken."
Meer info

Leoni Delsink, projectmanager

Na een start als communicatieadviseur bij verschillende gemeenten, maakte Leoni de overstap naar de non-profitsector en ging zij aan de slag bij een stichting met een vernieuwde kijk op het doen van vrijwilligerswerk. Leoni is al sinds de eerste uitreiking in 2015 coördinator van de IGNITE Award. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het impact denken en doen binnen het Anton Jurgens Fonds.

Iris Immink, projectmedewerker

"Via sociaal ondernemerschap de wereld een stukje mooier maken. Ik draag hier graag aan bij met heldere en beeldende communicatie over IGNITE en haar finalisten."
Meer info

Iris Immink, projectmedewerker

Met haar achtergrond in de beeldende kunst en haar voorliefde voor taal zet Iris zich in voor de bekendheid van het IGNITE programma en de deelnemende finalisten. Zij werkt daarbij graag met sociaal ondernemers samen om hun verhaal bij een zo groot mogelijk publiek terecht te laten komen.